Indiai fejmasszázs - masszazsoazis

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Indiai fejmasszázs

Masszázs

A frissítő, kondícionáló indiai fejmasszázst kiegészítő terápiaként lehet alkalmazni migrén, vagy depresszió esetén is.  A módszer önmagában nem gyógyítja meg a problémát, viszont segít enyhíteni a tüneteket.
Hétköznapi alkalmazása nem feltétlen kötődik konkrét betegséghez, a legfontosabb, hogy Ön jól érezze magát.
A fejmasszázsnál nem alkalmazok erős fogásokat, nincsenek merev megkötések a technikát illetően, egyedül az érintés a fontos.
Indiában főként a hajas fejbőr egészsége és a szellemi frissesség érdekében végzik a mai napig. A hagyomány szerint a fejmasszázst olajjal végzik, mely egészségessé teszi a hajat, serkenti a vérkeringést a fejben, ezzel fokozza a hajnövekedést. Az eltelt évek során a stressz, kimerültség, idegesség és az ezekből fakadó szemfáradtság, fejfájás, nyak-és vállfájdalmak kezelésére fejlesztették tovább, úgy, hogy szinte bárhol, bármikor lehessen alkalmazni. Jelenleg már kiterjed az arc-, a nyak-, és a vállizmok masszírozására is, viszont az olaj használatát praktikussági okokból kiiktatták.
Összességében az indiai fejmasszázs általános jellegű módszer, amely nem tér ki külön-külön az energiapontok kezelésére, ellentétben az ayurvedikus masszázzsal, a reflexológiával, vagy az akupunktúrás kezeléssel.
Az indiai fejmasszázs kellemes érzése mindenki számára egyszerűen megtapasztalható, csupán el kell látogatnia érte a Masszázsoázisba.

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz