Bőrfiatalító masszázs - masszazsoazis

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bőrfiatalító masszázs

Masszázs

A bőrfiatalító masszázs egy igazi különlegesség ínyencek számára. A bőrre és keringésre gyakorolt hatása révén a bőr simává válik, és a vendég arcán is kisimulnak a ráncok. A masszázs egyesíti magában a bőrfiatalító hatású testradírozást és a vér, illetve a nyirok keringést fokozó svéd-masszázs előnyeit, melynek eredménye a friss, gyönyörű , baba puhaságú bőrön kívül a légiesen könnyű végtagok és megkönnyebbült hát.
Eltávolítja a bőr elhalt hámrétegét, serkenti a vérkeringést, segít a méreganyagok kiürítésében a nyirokrendszernek köszönhetően. A masszázshoz a testradírozáshoz szükséges- vendég kívánsága szerinti
anyagot tiszta, hígítatlan, extra szűz olíva olajjal keverem ki. A mediterrán civilizációk hölgyei már évszázadok óta kényeztetik magukat olíva olajjal, hiszen gazdag E-vitaminban, természetes antioxidánsokban egyenes út a szépség felé. A mediterrán vidékek szimbóluma, mely magába szívja a nap minden egyes sugarát. Tele élettel és fénnyel, így válik a szépség és egészség fontos elemévé. Az olíva olaj olyan, mint egy gyengéd érintés, táplál, kényeztet, nyugtat és véd. Vonzó szépséget és egészséges egyensúlyt kölcsönöz bőrünknek.
A kezelés menete

Kezdetben a vendég a hátán fekszik, a természetes anyagú natúr radírt szív irányába, a végtagokkal kezdve felhordom a bőrfelületre, majd határozott simító mozdulatokkal kezdem a masszázst, melynek során leradírozom az elhalt bőrt. Ezután a bőrt nedves ruhával tisztára törlöm, majd most már csak a szűz olíva olajjal még egyszer megmasszírozom. Ezt követően a vendég megfordul és a fenti tevékenységet a másik oldalán is elvégzem.


A kezelés ajánlott
Mindenkinek, aki testi- lelki megtisztuláson, méregtelenítésen szeretne átesni, energetikailag fel akar töltődni, vagy csak csodásan puha, egészséges bőrre vágyik. Különösen ajánlott a tavaszi és az őszi szezonváltáskor, illetve nyaralás előtt, az egyenletesebb barnulási eredmény érdekében. Ajánlott továbbá az immunerősítésre, a nyirok és vér-keringés fokozására, fizikai és szellemi fáradtság esetén.
A kezelés nem ajánlott
Magas vérnyomás esetén! Veseelégtelenségben szenvedőknek, vérhígító szedésekor, lázas, vagy fertőző betegség esetén, menstruáció, vagy terhesség ideje alatt, daganatos megbetegedéseknél, bármely bőrbetegség esetén, bőrkárosodás esetén, napégéskor, illetve intenzív szoláriumozás után.
A testradírozáshoz használható (és a vendég által választható) anyagok:
 mandula
mák
kókusz
kávé

Látogasson el a Masszázsoázisba és távozzon kisimulva, feltöltődve, és nem utolsósorban gyönyörűen bársonyos, üde bőrrel a kezelés után.


 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz